Sportlov och andra aktiviteter i Ockelbo

Bilden har vi lånat av Rönnåsens hemsida. www.ronnasen.se

Sportlov och efter år av pandemi finns det nu aktivteter som aldrig förr. Vi har pratat med några av alla dem som organiserar aktivteter under vecka 9, i Ockelbo. Både för skolungdomar, men även för vuxna.  

I friluftsområdet Rönnåsen kommer Rönnåsstugan vara öppen och som vanligt kan besökare vandra i området eller åka pulka i backarna. I stugan kommer det säljas våfflor och det går även bra att grilla korv inne i värmen, korv med bröd finns till försäljning för att grilla själv, öppettiderna finns i annonsen här inunder. Lördag 25 februari klockan 12.00 kommer en invigning av ljuskronan smeden Kent Söderström gjort att äga rum i Rönnåsstugan. 3-4 mars sker en utförsäljning av gammal slalomutrustning, köparna får själva avgöra värdet och swisha summan. Försäljning sker vid lifthuset under samma öppettider som Rönnåsstugan. Alla är varmt välkomna hälsar Friluftsfrämjandet.



Läs listan på aktivteter på ockelbo.se

Barnteater blir det på Ockelbo Folkbibliotek den 25 februari klockan 11.00 med fri entré. Lukas och Lugan är en musikteater för barn, ingen föranmälan behövs. 


Rio bio och Junis anordnar filmfestival onsdag den 1 mars med start klockan 9:30. Du behöver vara, eller bli, medlem i Junis och minst sju år för att vara med på filmfestivalen.


Melodikryss med frukost anordnas i Lingbogården klockan 9.30. Möts upp för en trevlig stund och lyssna på det populära radioprogrammet och lös melodikrysset i umgänge med andra intresserade, det krävs en föranmälan för att vara med – se annons på nästa uppslag.


Ockelbo hockey club må ha spelat färdigt för säsongen, men isen är kvar. I Ugglebo Arena anordnas det friåkning måndag till fredag under sportlovet mellan klockan 10-14.


Senaste artiklarna på Kuxa.se